Kolo

Partiolaisten kokoontumistilaa kutsutaan koloksi. EsMe muutti elokuussa 2016 uudelle kololle osoitteeseen Saarnimäenkuja 8, lähelle Jalavapuiston koulua. Kolomme sijaitsee liiketilassa kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa omalla sisäänkäynnillä. Käytössämme on nyt hyvän kokoiset tilat partio-ohjelman järjestämiseen, keittiö ja WC. Kolollamme sijaitsee myös lippukuntamme varasto.

Ryhmien kokoontumisajat


MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstai
16-17
17-18MangustitSKY (parillisina viikkoina)Jänöt
18-19Sudet (KK) /
Liito-oravien Liitto LoL (KK)
BanaaniXDSöpöysmerkkiklupiLumikot
19-20
20-21Sonerateipit

KK=Koulumestarin koululla kokoontuvat ryhmät
Muut ryhmät kokoontuvat Saarnimäenkuja 8 B:n kololla.

Sudenpentulaumat (7-9 v.): Mangustit, Jänöt ja Sudet.
Seikkailijajoukkueet (10-12 v.): Liito-oravien Liitto (LoL) ja Lumikot.
Tarpojavartiot (12-15 v.): SKY, BanaaniXD ja Söpöysmerkkiklupi.
Samoajavartiot (15-17 v.): Sonerateipit.
Vaeltajat kokoontuvat erikseen sovittuina ajankohtina.

Historia

Kirstin koulun kolo, vanha kolomme

Espoon Metsänkävijät kokoontuivat perustamisen jälkeen samaisella koululla, jonka nimi silloin oli Suvelan Koulu. Kokoontumistilamme oli pommisuoja toisella puolella koulua ja yksi erillinen pieni huone, joka oli varasto. Kokoontumistiloihin mentiin sisään entisen kirjaston vierestä. Vanhalla kololla käytössämme oli usein myös käytävätiloja, joissa erilaisten leikkien järjestäminen oli mahdollista. Uudelle kololle on vanhalta matkaa suoraan koulun läpi noin 10 metriä, joten kovinkaan pitkälle emme ole alkuajoista siirtyneet.

Koulumestarin koulun kolo

Nykyisin pidämme partiokokouksia myös Koulumestarin koululla, jossa käytössämme on kaksi luokkatilaa. Koulumestarilla kokoontuvien ryhmien perässä lukee (Kk). Koulumestarin koululla kokoontuu sudenpentujen (7-9 v.) ja seikkailijoiden ryhmät (10-12 v.).