Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/esme/public_html/functions.php on line 51
Espoon Metsänkävijät - Jäseneksi

Jäseneksi

Espoon Metsänkävijöihin otetaan uusia jäseniä kaikkiin ikäryhmiin.

Mikäli liittyminen EsMe:n toimintaan kiinnostaa, ota yhteyttä sivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta tai ota suoraan yhteyttä espoonmetsankavijat(at)gmail.com. Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua lippukuntamme ryhmiin ja katsoa läpi myös usein kysytyt kysymykset.

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää jäsentietolomake. Tulosta ja tuo se täytettynä ensimmäiseen partiokokoukseen. Lomakkeen voi toki palauttaa vasta toisessa tai kolmannessa kokouksessa. Ryhmän johtaja voi (etukäteen pyydettäessä) tuoda kokoukseen paperisen version.

Aloittavalle partiolaiselle löytyy hyviä vinkkejä niin suomi-partio-sanakirjan kuin varustelistankin muodossa. Sanakirjan avulla pääsee perille partiossa käytetyistä käsitteistä ja varustelista kertoo, mitä varusteita tarvitaan niin viikoittaisissa kokouksissa kuin myös retkillä ja leireillä.

Tervetuloa Espoon Metsänkävijöihin!

Jäseneksi liittyminen

Mikäli partion aloittaminen kiinnostaa, tulee täyttää palautelomake, johon täytetään uuden jäsenen nimi, osoite, syntymäaika sekä vanhempien yhteystiedot tai ottaa yhteyttä johtajaan. Johtajien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -> Johtajat.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää, ottakaa yhteyttä espoonmetsankavijat(a)gmail.com tai kysykää lisää Opolta.

Tärkeitä linkkejä uusille jäsenille