Sudenpennut

EsMe:ssä sudenpentulaumat ovat sekalaumoja eli niissä on tyttö- ja poikasudenpennut samassa laumassa. Seikkailijoiksi siirryttäessä usein jatketaan samalla porukalla, mutta johtajat yleensä vaihtuvat. Laumoista ja toiminnasta saa lisätietoja Oskari Korhoselta (mielellään sähköpostilla). Lisätietoja liittymisestä kannattaa katsoa jäseneksi-osiosta.

Yleistä tietoa sudenpentutoiminnasta

Sudenpentuohjelma Espoon Metsänkävijöissä Suomen partiolaisten sudenpentujen partio-ohjelmaan perustuvaa leikkipainotteiseen sudenpentuohjelmaan. Ohjelman tarkoituksena on, että jokaiselle sudenpennulle tulee onnistumisen kokemuksia ja että kokemukset huomataan. Sudenpentujen ohjelma sisältää paljon hyödyllisiä suorituksia ja tehtäviä, jotka ovat jaettu kolmelle vuodelle. Näiden suoritusten kautta ohjelmaan tulee säännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Ohjelmassa painotetaan partiolaisten taitoja kuten ensiapua, luonnon oloissa liikkumista kuin myös ympäristökäyttäytymistä.

Viikoittaisten kokousten lisäksi sudenpennun partiotoimintaan kuuluu retkiä, leirejä, kilpailuja sekä muita huisin hauskoja partiotapahtumia. Sudenpentulaumaa johtavat yli 18-vuotiaat akelat nuorempien johtajien avustuksella.