Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/esme/public_html/functions.php on line 51
Espoon Metsänkävijät - Uutiset

Uutiset

Uutissivua seuraamalla pysyt ajan hermoilla. Luvassa taatusti tuoreimmat tiedot.

Uutisia

1.6.2020Väiski 2020 on peruttu

Harmiksemme Väiski 2020 kesäleiri on peruttu, johtuen koronavirus tilanteesta.

19.9.2019Nettisivut päivitetty

Nettisivujen tekninen toteutus oli vanhentunut, joka aiheutti sivuston toimimattomuuden. Sivusto on nyt päivitetty ja uusiakin päivityksiä saattaa olla tiedossa!

20.5.2019Jäseneksi?

Lippukunnassa on nyt tilaa kaiken ikäisille!

Voi tulla vaikka heti syksyllä kokeilemaan ja katselemaan mitä partiossa tehdään.

Mikäli partiotoiminta kinnostaa otathan rohkeasti yhteyttä: espoonmetsankavijat(a)gmail.com

26.10.2018Adventtikalenterit 2018

Partiolaisten adventtikalenterikampanja on täällä taas!

Kuulit oikein ja voit ostaa omasi meiltä, joko tilaamalla adventtikalenteri.fi tai hakemalla omasi meidän myyntipaikoilta. Yksi kalenteri maksaa 7 euroa ja kalenterien tuotot menevät kokonaisuudessaan tukemaan partiotoimintaa ja auttaa meitä suuresti esimerkiksi uusien retkivarusteiden ostamisessa.

Miten voit ostaa omasi?
Voit ostaa omasi kololtamme Saarnimäenkuja 8 B, 02760 Espoo maanantaisin 18-19. Tai jos asut Saarniraivio tai Mikkelä alueella voimme mahdollisesti järjestää kotiinkuljetuksen! Ilmoitathan tulostasi tai kiinnostuksestasi sähköpostiosoitteeseen jaakko-juhani.lunden@esme.fi.

tai

Kauppakeskus Entressestä 5.11 ja 8.11 kello 17-19, jossa meidän reippaat lippukuntalaisemme ovat myymässä johtajiensa kanssa.

Nyt on myös mahdollista tilata netistä osoitteesta adventtikalenteri.fi, josta voitte valita Espoon Metsänkävijät, jolloinka tuette paikallista lippukuntaa.

Ystävällisin terveisin,

Joulukampanjapäällikkö
Jaakko-Juhani Lundén
jaakko-juhani.lunden@esme.fi

9.8.2018Piirileiri Kliffa 2018

Espoon Metsänkävijät osallistuivat piirileiri Kliffalle tänä kesänä.

Piirileiri Kliffa 2018 oli huikea kokemus.
Kliffa tarjosi ohjelmaa erilaisten laaksojen avulla sekä tarpojille ja samoajille 24h ohjelman muodossa.
Illalla vietettiin yhteisiä ohjelmia Stagella ja johtajille oli tarjolla iltasin musiikkia sekä saunomista.
Kliffalla palveli myös leiriravintola Havu, jossa vaeltajat kävivät maistelemassa fine dining tyylistä ruokaa.
Kaikki tämä saatiin kasaan rakennusleirillä.
Leirilippukuntamme nimi oli Vespalandia. Savua koristeltiin mm. värikkäin viirein sekä rakentamalla verkko, jossa pääsi leikkimään oman elämänsä apinaa.

Kliffan sanoma toteutui täydellisesti: Yhdessä enemmän uutta!

Uutisarkisto

19.5.2018Valta on vaihtunut

Espoon Metsänkävijöihin on valittu uusi lippukunnanjohtaja Jaakko-Juhani Lunden.

11.5.2017Näin saat huoltajatunnukset Kuksa-jäsenrekisteriin

Hei!

Suomen partiolaisten Kuksa-jäsenrekisteri toimii ilmoittautumiskanavana useimpiin partiotapahtumiin. Alaikäisen partiolaisen ilmoittaa tapahtumiin aina huoltaja. Tätä varten huoltaja tarvitsee Kuksan huoltajatunnukset.

Huoltajatunnukset voi huoltaja luoda itse lapsen jäsenrekisteri numeron ja netistä löytyvien ohjeiden avulla.

Ohje huoltajatunnuksen luomiseen löytyy osoitteesta
https://uusimaa.partio.fi/wp-content/uploads/2016/12/kuksa-_huoltajan_ohje_2.pdf

Jos tämä ei onnistu, voin luoda tunnukset. Huoltajatunnusten saamiseen tarvitsen kuitenkin seuraavat tiedot lapsen nimen lisäksi seuraavat HUOLTAJAN tiedot:

-nimi

-osoite

-syntymäaika

-puhelinnumero (eri kuin lapsen sähköpostiosoitteeksi ilmoitettu) ja

-sähköpostiosoite (ei kuin lapsen sähköpostiosoitteeksi ilmoitettu).

Usein varsinkin pienemmän lapsen aloittaessa partion, vanhemmat ovat saattaneet ilmoittaa lapsen puhelinnumeroksi oman puhelinnumeronsa.

Luon tunnuksia noin kerran viikossa. Mikäli tarvitsette tunnukset nopeammin, pyydän olemaan yhteydessä sähköpostin lisäksi myös tekstiviestillä (tekstiviestiin maininta sähköpostin lähettämisestä riittää).

Terveisin

Oskari "Opo" Korhonen

jäsenrekisterinhoitaja

Espoon Metsänkävijät

050 452 0002

oskarikorhon@gmail.com

20.4.2017Kesäleiri-ilmoittautuminen päättyy 15.5.

Espoon Metsänkävijöiden ja Tapiolan Metsänkävijöiden yhteisen kesäleirin - Preerian ilmoittautuminen päättyy 15.5.! Ensimmäinen leirikirje ja ilmoittautumisohjeet löytyvät tapahtuman sivulta.

20.4.2017Ensiapupäivä 21.5. PERUTTU

Kevään päätteeksi järjestetään koko lippukunnan yhteinen ensiapupäivä Sunan koululla 21.5. klo 10-14. Infokirje ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä!

23.11.2016Puurojuhla siirretty 14.12.

Tilavarausten johdosta puurojuhla on siirretty keskiviikolle 14.12.

4.10.2016Joulukalenterien myynti käynnistyy 15.10.2016

EsMe hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria 15.10.-1.12.2016 välisenä aikana. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti uuden kolon vuokraa varten.

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Tavoitteemme on, että kaikki lippukuntalaiset – niin lapset kuin johtajatkin – myyvät vähintään 12 kalenteria sukulaisille, tuttaville, naapureille ja vaikka vanhempien työkavereille. Tämän lisäksi myymme yhdessä ryhmittäin vilkkailla kauppapaikoilla (Ikea ja Entresse).

Myynnin vauhdittamiseksi kisaamme leikkimielisesti siitä, mikä on eniten kalentereita myynyt ryhmä (määrä suhteutetaan ryhmän jäsenmäärään). Palkinnoksi sudenpennut ja seikkailijat –sarjan ryhmä pääsee HopLoppiin, ja tarpojien sarjan voittajaryhmä elokuviin. Myyntikisaan lasketaan mukaan sekä kotona myydyt että ryhmän kanssa myydyt kalenterit. Lisäksi kaikki 12 kalenteria ”kotona” myyneet saavat tonttumerkin paitaan ommeltavaksi, ja mikäli joku intoutuu myymään huimat 100 kalenteria on luvassa kultainen tonttumerkki!

Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan myyntipaikalla partiohuivista ja sisätiloissa partiopaidasta. Vaikka reipasta ja kohteliasta käytöstä on kotona harjoiteltu, on myyntitilanne jännittävä. Olisikin hienoa, jos löytäisitte aikaa pieneen myyntiharjoitteluun partiolaisenne kanssa ennen varsinaista koitosta. Tarpojatytöt käyvät myös ryhmissä viikolla 41 harjoituttamassa myyntitilannetta ja rahastamista. Iloinen hymy myy aina hyvin :)

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa 2,90 €, partiopiiri 2,23 € ja keskusjärjestö 1,87 €.

Kalenterit tulevat jakoon viikolla 41 kokouksissa. Kannattaa ottaa kangaskassi tai muovipussi mukaan, kalenterit ovat liukkaita! Mukana tulee myös myynti- ja tilitysohje. Kalentereita saa lisää omilta johtajilta (kannattaa laittaa viesti johtajalle paria päivää ennen kokousta) edellyttäen, että edelliset kalenterit on tilitetty. Tarvittaessa kalentereita voi myös palauttaa, mutta pinnistellään kaikki kovasti että tonttumerkki olisi tulossa jokaiselle lippukuntalaiselle!

Oman ryhmän johtajat tiedottavat siitä, koska ryhmä lähtee myymään kalentereita Ikealle ja/ tai Entresseen.

Lisätietoja saa kampanjapäällikkö Essi Muinoselta p. 050 524 5665 (mielellään iltaisin)

30.8.2016Uusi kolo Saarnilaaksossa

Lippukuntamme Kirstinmäessä sijaitseva kolo on muuttanut Saarnilaaksoon. Kaikki Kirstinmäessä kokoontuneet ryhmät kokoontuvat tästä syksystä alkaen uudella kololla.

Uuden kolon osoite on Saarnimäenkuja 8 B.

26.5.2016Loimun toinen leirikirje on julkaistu

Loimun toinen leirikirje on julkaistu ja se löytyy täältä!
Mikäli et saanut toista leirikirjettä sähköpostiisi, otathan myös yhteyttä leirinjohtajaan!

19.4.2016Loimu - Ensimmäinen leirikirje on julkaistu

Lippukunnan oman kesäleirin - Loimun ensimmäinen leirikirje on nyt julkaistu!

24.3.2016Roihun yhteiskuljetuksiin ilmoittautuminen

Roihun yhteiskuljetuksiin ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake ja maksamalla kuljetusmaksu lippukunnan tilille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.4.

24.11.2015Roihun ilmoittautuminen on alkanut!

8.10.2015Espoon Metsänkävijöiden kysely huoltajille

Espoon Metsänkävijöissä toimivien partiolaisten vanhemmille on tehty kysely, johon toivotaan mahdollisimman monen vastaavan.
Linkki kyselyyn löytyy tästä.

30.9.2015Syysretken retkikirje on ilmestynyt

Koko lippukunnan yhteisen Halloween syysretken retkikirje on ilmestynyt! Retkikirje löytyy tästä.

18.8.2015Syyskausi alkaa vanhempainillalla 24.8.

Espoon Metsänkävijöiden syystoimintakausi alkaa poikkeuksellisesti vanhempainillalla 24.8. klo 18-20 Koulumestarin koululla. Partiokokoukset alkavat tämän jälkeen joko samalla viikolla tai seuraavalla, josta jokaisen ryhmän johtaja ilmoittaa erikseen.

Vanhempainillassa käydään ainakin läpi Kirstin koulun kolon muuttoon liittyviä asioita, ryhmien tilannetta ja kokousaikoja sekä muuta syksyn toimintaan liittyvää.

Tervetuloa!

16.7.2015Ilmoittautuminen partioon syksyksi 2015

Partiotoiminnasta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan syksyn ryhmiin lähettämällä seuraavat tiedot (nimi, syntymäaika, osoite sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä kokoontumispaikkatoive Suvela tai Koulumestarin koulu) jäsenrekisterinhoitajalle osoitteeseen anu.kononen@esme.fi.

Partion alkamisesta ja ryhmien kokoontumisajoista ilmoitetaan elokuun aikana antamaanne sähköpostiosoistteeseen.