Sepeli

22.11.2015

ELÄINTARHA-SEPELI 22.11.2015

Tervetuloa Vespan alueen seikkailijoille tarkoitettuun Eläintarha-sepeliin.

Sepeli on seikkailijoille suunnattu leikkimielinen kilpailu, jossa testataan jo opittuja taitoja sekä opitaan paljon uutta ja tutustutaan alueemme muihin seikkailijoihin. Sepeli järjetetään joka kevät ja syksy eli aina kauden lopussa. Sepelissä liikutaan oman ryhmän kanssa ilman johtajaa. Reitti on suunniteltu seikkailijoille sopivaksi.

Paikkana tänä syksynä on Solvalla. Tapaamme 22.11. sunnuntaina kello 9.15 Haltian luontokeskuksen takana sijaitsevalla hiekkakentällä.
Paikalle saavutaan kimppakyydeillä eli sovithan kaverin kanssa kyydeistä.

Sepeli loppuu noin kello 13-16 välisenä aikana smaan paikkaan, kuin mistä aloitus on. Erikoisuutena on, että sepelin viimeinen rasti on tutustuminen Haltian luontokeskukseen. Osallistujat voivat soittaa omilla puhelimillaan vanhemmille, kun ovat saapuneet Haltiaan.

Mukaan seikkailija tarvitsee säänmukaiset vaatteet, partiohuivin, ruokailuvälineet, kynän, puukon, juomapullon, istuinalustan, 2,5 euroa Haltian partiohintaista sisäänpääsymaksua varten ja repun missä kantaa tavaroita (muutamia ryhmän yhteisiä tavaroita jaetaan paikanpäällä eli myös tilaa oltava niille).

Ilmoittautumislappu otetaan mukaan Sepeliin. Vastaavat tiedot ilmoitetaan 18.11. mennessä Anulle tekstiviestillä (040-4189483), jotta tapahtuman järjestäjät osaavat varautua oikeaan osallistujamäärään.

Seikkailija ___________________________saa osallistua Eläintarha-sepeliin 22.11.
Kyyti on ja lisäksi mahtuu ___henkilöä Kyytiä ei ole
(ympyröi on tai ei)
Allergiat tai muuta huomioitavaa:________________________________________________________ ___________________________________________________________________

Huoltajan allekirjoitus, nimenselvennys ja puhelin numero:
____________________________________________________________________