Kohtaaminen

27.4.2014

Jes, Espoon Metsänkävijät lähtee Linnanmäelle!
Ja Olympiastadionille!

Näistä huippupaikoista pääsemme nauttimaan Kohtaamis-päivänä su 27.4.2014. Kohtaaminen on partiokevään kohokohta, joka kerää yhteen tuhansia huivikauloja. Myös huivittomat perheenjäsenet ja kaverit on kutsuttu mukaan!

Aamupäivän pidämme hauskaa Linnanmäen huvipuistossa, joka on varattu kokonaan partiolaisille. Huvittelun jälkeen lähdemme lippukunnittain liikkeelle komeassa (ja äänekkäässä!) Kohtaamis-kulkueessa suuntana Olympiastadionin partiojuhla. Tässä tärkeimmät ohjeet:

1. Tapaamme sunnuntaina klo 8.10 Espoon asemalla (radan pohjoispuolella), josta siirrymme yhdessä Linnanmäelle junalla ja kävellen.
2. Kohtaamis-kulkue lähtee Linnanmäeltä kohti Olympiastadionia noin klo 13– myös ne perheenjäsenet, jotka eivät muuten osallistu Kohtaamis-päivän rientoihin, ovat tervetulleita seuraamaan kulkuetta. Katso lisätiedot Kohtaamisen nettisivuilta.
3. Kun ohjelma on päättynyt Stadionilla, palaamme Espoon asemalle. Pyydämme olemaan lapsia vastassa noin klo 16.30. Huomioittehan, että saapumisaika on arvio. Voitte soittaa ja tiedustella kotimatkan etenemistä lapseltanne puhelimitse.

Lisää tietoa saat lippukuntamme Kohtaamiskontaktilta, Kohtaamisen sivuilta tai Facebookista:

Sitovat ilmoittautumiset Kirstin koulun kolon ilmoittautumislaatikkoon 9.4. mennessä tai Kohtaamis-kontaktille (Anu Kononen Viherkalliontie 7 D 24 02710 Espoo) alla olevalla lapulla ti 15.4. mennessä.

Seuraavat henkilöt perheestämme osallistuvat Kohtaamiseen sunnuntaina 27.4.2014:
(jatka tarvittaessa kääntöpuolelle)

Nimi Lapsi/nuori Aikuinen Ei-partiolainen?
(alle 18-v) (yli 18-v)
_______________________
_______________________
_______________________
_______________________

_______________________________ ______________
Huoltajan allekirjoitus ja nimenselvennys Huoltajan puhelinnumero