Jouluretki

2.12.—4.12.2011

RETKIKIRJE

Jouluretki 2.12.-4.12.2011

Äidinkultien perinteinen jouluretki pidetään tänä vuonna Vavakassa (Suopursuntie 11). Paikalle voi saapua perjantaina klo 18.30 jälkeen. Ohjelmassa on perinteinen jouluaterian valmistus ja joulusauna. Tänä vuonna suoritamme myös brittipartiolaisten Chocolate Padgea eli suklaamerkkiä. Suklaamerkki varten tarvitset mukaan suklaanvalmistamiseen ja kuljettamiseen tarvittavia astioita. Ota siis mukaan suklaamuotti (myös silikoninen jääpalamuotti käy), astia suklaamassan sekoittamiseen, laatikko, jota voi tuunata suklaarasiaksi sekä nomparelleja tms. suklaan koristelemiseen. Näitä ei siis tarvitse lähteä ostamaan, mutta jos kotoa löytyy niin ota mukaan.

Ota retkelle mukaan:
-makuualusta tai lakana
-makuupussi
-saunomisvälineet
-ruokailuvälineet
-uunivuoka ja eväsrasia

-partiohuivi ja tonttulakki
-lautapeli ja joulumusaa
-joululahja (alle 10 euron)
-retkimaksuksi 20 euroa
-suklaanvalmistusvälineet (katso yltä)

Retki päättyy sunnuntaina iltapäivällä, kunhan ollaan herätty ja siivottu. Lisätietoja Anulta (040-4189483).
Jouluretkellä nähdään!
---------------------------------------------------------------------------------------------

Äidinkultien perinteinen jouluretki pidetään tänä vuonna Vavakassa (Suopursuntie 11, Espoo). Ohjelmassa on perinteinen jouluaterian valmistus ja joulusauna. Tänä vuonna suoritamme myös brittipartiolaisten Chocolate Padgea eli suklaamerkkiä.

Ilmoittaudu heti mukaan retkelle lähettämällä sähköpostilla nimesi, puhelinnumerosi ja allergiasi Anulle (anu.kononen@esme.fi). Paluupostina saat retkikirjeen, jossa on mm. lupalappu alle 18-vuotiaille osallitujille. Lisätietoja Anulta (040-4189483).

Jouluretkellä nähdään!